PROGRAMA OFICIAL

De 3 de juliol al 4 setembre

                                                                     PEDRA EN VIU

Del 16 al 18 d'agost

 

Pedra Viva ofereix, un any més, una programació integrada per un ampli ventall de gèneres escènics, musicals i i teatrals. Tots aquests vitralls configuren una rosassa uniforme i coherent que conflueix en el tall poètic i singular de les pedreres. 

A aquesta edició, el precepte teòric que ha guiat la programació és la mirada. Amb cada proposta suggerim formes d’observar la natura que ens envolta i la mà dels avantpassats que hi han intervingut; maneres de contemplar l’art que se’ns brinda i convergir o discrepar amb la mirada projectada de l’artista. Qui, de fet, ens recorda que tots podem ser aquest “artista” que esguarda com vol.
 

La mirada atenta, la curiosa, la compassiva, la sensible… la que tot ho veu. Pedra Viva és una invitació a obrir la mirada, dels ulls i del cor.

 


Pedra en Viu és la mostra de música i arts escèniques menorquines que se celebrarà, per segon any consecutiu, a ple equador del mes d'agost. 
 

Les nou propostes que la configuren s'han seleccionat a partir d'una convocatòria oberta i tenen com a premissa que algun dels seus membres sigui nascut o resident a Menorca. 

Durant els tres dies omplirem les pedreres de talent menorquí amb un propòsit itinerant per tot el recinte. L'espectacle més votat pel públic i pel jurat professional s'emportarà el premi Pedra Viva 2019. 

Al llarg d'aquest cap de setmana, els artistes seleccionats també gaudiran d'una residència artísca amb dinàmiques que permetin enfortir la xarxa d'artistes locals i crear sinergies dins el sector cultural de casa.