CANTERA VIVA

 

 

Cantera Viva és un nou programa de formació per a joves amb inquietuds culturals. Junts intentarem desxifrar l’art, debatre’l en grup forjant un esperit crític, sensibilitzar-s’hi, i respondre-hi creant a partir del que ens aporti.


Els participants tindran accés a tots els espectacles de Pedra Viva de manera gratuïta, i sobretot, optaran i gaudiran de xerrades i debats amb professionals del sector, de micro-tallers amb dinàmiques artístiques, i de trobades i entrevistes amb intèrprets; tot per educar-nos en la mirada atenta. I, com a retorn, crearem activament espais d’opinió a través de les xarxes i dels mitjans.  

 

Si a tu també et mou la cultura, et fa sentir viu, i tens el desig de compartir-ho amb persones que experimentin les mateixes afinitats, escriu-nos al mail info@pedravivamenorca.com fins al 21 de juny explicant-nos qui ets, què fas, què t’interessa, perquè voldries participar del projecte Cantera Viva i tot el que et faci ganes contar-nos!

D’entre el total d’inscrits se seleccionaran a quinze joves que passaran a formar part de la primera edició de Cantera Viva.

El programa es realitzarà entre els mesos de juliol i agost, en paral·lel a la durada del Festival, i es preveuen un parell d'activitats setmanals inclosa l’assistència als espectacles.

 

Estam desitjant conèixer els picapedrers d’enguany…